.

  • welcome to batch of 47's official blogsite

reunion hiskol terbest so far!

Posted by Zamy R. On 7:59 PM 0 comments

VISITING THE BELOVED TEACHERS & TELUK BATIK BEACH GATHERING

STARIAN037 REUNION 2010

20670_1366880856233_1358029539_1048598_2367444_n

__________________________________________________________

NOTA KAKI: owh sory frens dah lame x update. planning event nie lah so after this agak2 quite a week aku x update, ade lah event aku tgh buat. ok enjoy this post! seminggu punye post!

__________________________________________________________

AWAS!

  • entry kali sangat lah panjanggggggggggggggg
  • entry kali mengandungi gmbar2 yg agak mengiurkan
  • serta gambar2 separa bogel
  • parental guidance is needed
  • please view in moz.f.fox for better view
  • boleh je copy
  • need any pic to be deleted, just ask
  • entry ini juga sgt pedas ok. harap2 anda terase

__________________________________________________________

assalamualaikum

MUKADIMAH

kita mulakan post kita dengan ummul kitab al fatihah. selamat sejahtera saya ucapkan kepada rakan2 sekalian x kira di mana anda jua berada. alhamdulillah, gile best arh reunion niewh! *dah dtg mood excited* sumpah best! rugi gile bai sape yg x pegi! x rugi pon spent some money, x rugi pon bazirkan mase korg untuk berbisnes, x rugi pon! ahahah. ni lagi bes lah. fyi, aku dah anggap batchmate kite dah macam keluarga dah. so family is my priority. x rugi pon berkorban untuk sume nieh! ok2 jom2 go through dengan perjalanan event nieh. penat sial ok.

so aku ngan adi muti as the head planner dah plan bende nie dah lme dah. adi yg kepale segale kepale. die dah rncang dlm a month jugak ar. gelabah punye gelabah, berpuluh2 kredit habes. aku pon kesian then tolong ar die. aku mmg salute ar kat ko adi. lepas nie kau boleh bukak company event management di smping law firm kau nnti ahhaha. syabas!

alang2 kitorg dah ade kat shah alam. selalu gak ar wat meeting tergempar kat mcd seksen 2 shah alam. dah mcm penghuni tetap plak setiap weekend. akak2 cashier pon dah kenal. ewah mcm femes habes. dah mcm gay couple plak asek berdua je kat situ

aku mesti tersilap bawak helmet kecik. maklomlah kepale adi ni subur skit. agak besar ar. kesian die. hahaha. siap ngan paperwork 7 8 helai. kesane kemari dgn kertas tu ar. aku pon tolong gak ar. mmg study sume asik ingt event ni arh. terlebih ghairah. kepade yg rase2 kitorg xde life, n free je memanjang, please think again. kitorg pon ade life, ade tanggungjawab, but this is also a priority. nak jumpe cikgu kot. mcm nak balek kg jumpe parents yg dah lame x jumpe.

punye lah dok call org sane sini. aku pon dah blank num2 sape yg dicall or mengcall. pening syial. sumpah pening. kekadang aku bior je. ahhaha ape2 pon thanks to group n fcebook gak ar bnyk tolong. aku rase seronok sgt. dulu myspce ngan frenster xde lah aktif sgt group btch. mandom je. hahaha woi mandom, bile kau nak pulangkan duit pengakap yg kau curi tu hah? celaka. ok kembali ke studio.

then dah set date, konpemkan sume org then all settle. sape2 yg gedik2 kejap nak dtg kejap x aku x kesah pon. as long as korg dah pernah dtg previous events. so ari yg dinanti2kan pon tibe.

____________________________________________________________

13 FEB (SABTU)

aku gerak dari kolej cemara pkul 6.00 pagi. gile semangat bai. aku siap solat subuh dah. turun je tangga kolej aku tibe2 dngr azan. allahuakbar belom azan ke? arghh. gile lah. moses gile habes ar. aku pon pikir solat kat kl sentral ar. awal lagi. then suh mmber antar pegi stesen. first time sial gune ticket machine on my own. sebelom ni suh org je. series seram kat stesen. ade dlm 5 6 org je. dah ar kosong. wuuu~ mcm citer seram korea jepon plak.

yg budak2 perak & utara aku x sure ar gerak pkul bape. aku bajet first train selalu pkul 6 suku mcm tu ar. aritu boleh pulak kan gerak pkul 645. gile lah nak ade kat stesen ukm dlm pkul 715. arghhhhhhhhh. belasah je. smpai sentral x solat pon. pergilah aku ke stesen ukm dengan dosa2 x solat subuh aku. then nampak berq dekat next coach. dlm pkul 8 baru smpai stsen ukm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jumpe smith akim berq ijat dan lain2. tgu haziq harun dtg. paham la kan. then die dtg. bawak kitorg pergi amek kete satu lagi kat area2 situ gak ar. bleh plak kan satu kete kenari bernama cyber warrior tu muat dlm 6-7 org camtu. gile gaban ar. naseb bek kat situ je. mau bawak pergi ipoh, mati sesak nafas semua.

zmy1793 zmy1791 zmy1792

zmy1813 zmy1793 zmy1794 zmy1795 zmy1797 zmy1798 zmy1799 zmy1801 zmy1802 zmy1804 zmy1805 zmy1806 zmy1808 zmy1810

jumpe afry n d gang. pastu dah settle sume gerak ar. agak lmbat ar since ade sdikit gangguang dan delayed return. then gerak gi ipoh. gile lah supercongested traffic. tahap bloody hell punye. dari bangi smpailah ipoh. super jammed! pastu terpisah ngan kete ijat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

haziq decide nak gi jalan lame. pastu sesat. gile lahhhhhhhh haziq haruuuuuunnnnnnnnnnn

zmy1812

best gak ar jalan lame. time akim take over mmg kitorg super jahat gile. sume kesalahan traffic kitorg buat nak cepat punye psal. budak2 yg kawasan len ramai dah ade kat ipoh since the previous day. lalu kat kawasan berumput, wat line baru, drive against the traffic flow, langgar lampu merah, suke hati belok membelok, main side step atas jalan, kacau anak org, ramai jadi pedohile, pastu men race ngan kete ferrari serta bmw yg agak bengang sebab asek kitorg potong. maklumlah kitorg nek kenari, gile men redah je.

punye la seronok sebab x kene tangkap, ade satu part tu bleh plak kan men belok2 x kene tempat depan polis trafik, pakcik polis tu pon layan je tunjuk ok. mmg the craziest drive ive been so far. gile adventure. berbaloi lambat. haziq harun masih lagi lena dibuai mimpi. naseb bek kitorg x bawak 4wheel drive, kalo x mmg sah2 lalu kat kawasan kelape sawit then tembus belakang star. hahaha.

time nak smpai kat simpang pulai, ade eksiden, budak pompuan nek moto. jatuh kot. muke pucat terkulai layu bdan die. aku nampak live, gile lahhhhh siallllll. gile seram. berderauuuu darah shitt. then tibe2 sume insaf. bawak laju tpi berhemah hahaha. sebab lambat, budak2 yg len dah pegi umah cik zuraida, mcm2 makan dengar. sakit hati betol! grrrrrr.

19273_1320562688588_1066428842_973269_6768866_n 20670_1366880616227_1358029539_1048592_470673_n 20670_1366880656228_1358029539_1048593_1696987_n 20670_1366880696229_1358029539_1048594_4388315_n 20670_1366880736230_1358029539_1048595_749785_n 20670_1366880776231_1358029539_1048596_1982938_n 20670_1366880816232_1358029539_1048597_7673912_n 20670_1366880856233_1358029539_1048598_2367444_n 20670_1366880896234_1358029539_1048599_1283735_n

then selamat smpai ke ipoh, then kumpul2 ramai2 kat simpang pulai. lepak2 minum air jap smbil mengucap dan bertaubat xkan bawak mcmni dah. cikgu shahnun ikot sekali. thnks cikgu!

zmy1824 zmy1815 zmy1816 zmy1817 zmy1818 zmy1819 zmy1820 zmy1821 zmy1822 zmy1823

then gerak gi umah ustaz rusdi. sembang2 ngan dia. tgok isteri die live for the first time dlm jrak beberpa meter. sume sehat je kan. makan minum terjaga. cewahhh. seronok betol korg sume pangkah aku kan. hahaha then makan maggi kari. ismeth tlah berjaya menambah sebyk 5 mangkok. *clap2* tgkap2 gmbar group. ustaz rusdi mmg berbesar hati ar dpt tgok budak2 batch kite dtg. 1st batch kot! wuuuuuuuuuuuuuuuu~ kembang dan makin kembang sume.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zmy1837 zmy1826 zmy1827 zmy1828 zmy1829 zmy1830 zmy1831 zmy1834 zmy1835 zmy1836

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pastu pegi umah cikgu izaheri kat batu gajah. time nak smpai tuh, hampir2 berlaku kemalangan, tpi dengan skill akim azman tlah berjaya membuat brek ala2 drift berasap tayar. syabbassss akim! kalo x mmg melayang la duit aku! ahahah. umah cikgu izaheri mmg best kot. besar, simple dan kemas. katenye die dah ckup sume. cume menunggu suri rumah je. bilik2 pon bnyk2. bilik isteri pertama, kedua, ketiga dan bilik kekasih gelap. ahah sumpah lawak. ade plak peti ais LG (lelaki gemuk) haha. makan2 kueh skit. then group pic. katenye die seronok kite dtg. seperti yg lain, ni lah 1st batch yg dtg selame 11 tahun die ngajor. wuuuu. makin kembang.

zmy1842 zmy1839 zmy1840 zmy1841

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

then group berpecah, pegi beli barang untuk babikiu kat teluk batik n pergi cated tempat kat sane. so udin n d gang pergi uruskan ayam babikiu sume. cikgu shahnun pon beransur pulang. katenye bak pergi jalan2 umah kawan, pape pon thanks again cikgu. so gerak le pergi teluk batik. lalu jap depan utp. perghh harap je dekat, sekor pon x dtg. xpelah. diorg bz kot. utp la katakan. then singgah uitm seri iskandar jap, lepak bilik naqib. semayng sume, amek kemah, then gerak teluk batik.

smpai2 pon agak gelak dah ar. tukar2 pakai2 bikini bra baju biase n short then gerak ke pantai. tp ikot nasrin gi alas perot jap. ye la nak tgu bbq sume mmg lambat lah kan. time tu amer harun dtg dari umah die. die x join dari pagi since die ade exam sabtu tu. petang tu rushing dtg ngan keta kakak die. thanks amir.

then sume dah kumpul. limau ngan atan dtg naek moto. fuhh jauh tuh. thanks gak for coming ok. bentang sume, sume dalam keadaan separuh bogel. ahah banyak gmbr kene tapis dulu. buat bara api sume, unggun api juga, pasang khemah then partyyyy bebeh. ceh parti la sgt. ahahaha ade yg pergi cari bapok, pergi main beach rugby, jalan2 tepi pantai, mengumpat, camwhoring, tidur, men2 gitar, merapu x tentu hale, ade yg masih lagi gelabah sebab umah cikgu bnyk yg terpakse di cancel sebab nick of time. overall malam tu mmg bes ar. ade majlis pembaptisan lagi. ahahah jadah die.

then ramai2 yg tido kat pantai malam tu, ade yg pergi tidor kat umah mag, ade yg gi jalan2 jap. x kesah la. seronok gak. tidor tanpe bumbung. berlantaikan pasir berdindingkan perot ismeth n nasrin haahahaha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dlm 630 pagi bangun then siap2 sume. time tu nak hujan so kene cepat2 ar sume. ade yg pergi toilet, surau dan lain2 lagi. dah setel sume, then gerak2 ramai2 p star jap nak bersihkan diri. pakai wangi2 cantik sebab ade lagi umah nak pergi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14 FEB (AHAD)

gong xi fa chai! xinien kuaile! cewah.

so kitorg pon lepak2 kat star, buat ape yg patot seperti biase. aku jumpe makcik ros jap. cas henset yg gile bapak kering kontang bateri. sembang2 sume then kumpul. pastu gerak gi umah ustaz mokhtar. bnyk kali gak ar tersesat, xpe. experience mau ade. smpai umah ustaz. die pon dah bersara dah. makan2 skit, minum2 then blah.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

panas tghari makin terase. pastu gerak gi umah cikgu noridah. beliau jamu kitorg ngan air zam-zam ooo. nak cuci habes2an sorg2 ahhahaha. sembang2 sume. beliau bnyk gak ar bagi nasihat. naluri ibu kan. rindu gile dgn suare beliau. dulu dgr je mesti tersenyum. beliau pon baru balek dri Makkah nfan suami. after then group pic. pastu gerak gi jumpe encik ringgo!

zmy1850 zmy1843 zmy1844 zmy1845 zmy1846 zmy1847 zmy1848

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

plan nak jumpe ringgo kat nasi kandar pelita kat tesco ipoh. fuhhh. die baru je balek men golf. then die nak jumpe gak kan. rindu gak ar kat beliau. fuh. walopon pipi ini pernah dihinggapi tamparan die, kasih dan rindu itu masih terpaut. ok stop mengarut hizamy. so, tngu la die kan. alang2 makan nasi kandar jap. aku dok tepiiiii sekali. sebelah pintu. so sume tgh sedap makan. aku pon sme gak kan. kamonlah org penang & nasi kandar tu mmg kamcing gile lah. tgh syiok layan, tibe2, KELEPPPEKKKKKKK satu tamparan melekat kat belakang. “cela…. eh cikguuuu!” smbil pandang belakang. ahahha. sembang2 then tgkp gmbr sume. die dah naik pangkat owh dekat PPD. bukan sebarang pegawai pendidikan ok! ahaha. :)

zmy1854 zmy1855 zmy1851 zmy1852 zmy1853

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

then the last destination, gerak gi umah mr yoong, ade yg pergi cc layan dota bai. 20 tahun dah baii. dota lagii ke hahahahaha. kat umah mr yoong mmg bnyk gile sembang2. limau mandarin silih berganti. air berkarbonat silih berganti jugak. kueh2 tradisional org cina pon ade. die pon baru je recover dri sakit die. agak memudaratkan gak ar. die seronok sgt tgok muke2 yg dtg. die siap selak perintis lagi pastu point out one by one then citer pasal budak2 tu. mmg best arh. papa yoong mmg hebat ar. isteri die pon faseh je BM. senang gak ar nak sembang2. angpau pon dpt! time kasih mr yoong n family!

z20058_1331514760611_1013268827_31011307_739437_n OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA         z20058_1331514680609_1013268827_31011305_7675364_n

so lepas tu sume bersurai. ok aku amat penat arhhhh. dlm bas aritu penuh dgn org siam. effing gile lah.

__________________________________________________________

CREDITS

thank you ar kepade sume yg dtg! dan cikgu2 jugak yg sudi bgi kitorg dtg! sayang sume. Ya allah kau kurniakanlah kesihatan & kejayaan kepada mereka sume. amin ya rabbal a’alamin. :) jumpe lagi neks event yeh!

thanks to:

Allah s.w.t “Dia lah sebaik2 perancang”

hadi muti as head planner

cikgu shahnun sebgai guide master

cikgu izaheri

cik zuraida

pakcik sidek

makcik ros

pakgad hensem star

cikgu noridah

ustaz rusdi

ustaz moktar

encik ringgo

mr & mrs yoong

yun

ajay

zaro

faris

berque

mag

phong

akim

chagri

nuek

ismeth

waqi

aizat

dean

black

adin

amer

pekcha

nasrin

zack

mago

shah

anas

ijat

bard

haru

naqib

palo”

limau

haziq harun

atan

afry

& sesape yg terase

^_^

yg dah penat membebel,

zaro

__________________________________________________________

next event : SPORTSDAY GATHERING 2010

FOR MORE INFO:

LEONAIRATS starian 037

Categories:

0 Response for the "reunion hiskol terbest so far!"

Post a Comment

Followers