.

  • welcome to batch of 47's official blogsite

kru kru ~

Posted by aizat On 3:36 PM 0 comments

apam kawin?


Disebabkan kebosanan yang terlampau, dengan tak sengaja nya aku klik blogspot.com dengan motif nak buat blog la konon-konon nya. Dah siap varify account bagai tiba-tiba aku tengok kat dashboard...

Sekejap.

Kenapa aku boleh jadi admin blog starian037 ni? Sumpah at first memang aku blur. Sampai sekarang pun aku masih blur dengan apa yang berlaku. So, aku decide la alang-alang aku boleh tulis ni, aku tulis jela pe yang aku nak. haha. Maklumla, aku budak hingusan lagi dalam dunia blog ni. Kalau nak compare dengan blog dakwah Iba, blog gile-gile Ayap, blog sastera Palo yang da retire memang terkucil la gamak nya.

So, nak dijadikan cerita, sabtu lepas tanggal 21 Mei 2011, ade la sekumpulan rakan-rakan kita yang berkunjung ke rumah Apam untuk majlis kenduri kawen kakak beliau. Apam pun aku dengar akan kawen tak lame lagi. calon pun da siap tolong2 hari tu. haha. dan ini semua atas jemputan Apam sendiri melalui facebook batch kite. Antara yang datang seingat aku:

haziq
wan
mago
hadi muti
amoi
gg
haru
limau
raja
waqi
chagri
muhyi

Even tak ramai yang tunjuk muka, tapi kira berbaloi la jugak. At least dapat la tau berita dak2 ni kan. haha. Dan tak lupa jugak, congratez tuk dak2 diploma yang da abes pengajian. tak kira la korang kat ipt mana sekalipun. pergh. da tak payah belajar beb. boleh keje. for those yang nak sambung degree sila-sila lah. ramai jugak yang aku dengar nak sambung degree. bertambah lah dak2 leo kat shah alam nanti. haha. tak kurang jugak yang da nak kerje. so, apa2 pun sekali keputusan korang, at least korang da genggam da segulung sijil. cool. aku? haha.


mereka2 yang datang


tu je kot aku nak cerita. tak lama lagi kru kru la blog ni. haha. faham2. masing2 busy. ok la. adios. btw, aku still tak de blog. haha.

Categories:

0 Response for the "kru kru ~"

Post a Comment

Followers